Welke plaatsnaam staat er op je geboortekaartje?
Paterswolde

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ben graag bezig met sportieve activiteiten zoals padellen, hardlopen, fietsen en wandelen. Dit is wel nodig want ik ben ook dol op bakken en vooral het opeten van het resultaat ;-p. Verder ben ik sinds vorig jaar begonnen met piano leren spelen, en in de tijd die er daarna nog overblijft lees ik graag een boek onder het genot van een goede cappuccino.

Hoe ziet je gezin eruit?
Inmiddels ben ik ruim acht jaar samen met mijn vriend Stijn. We hebben (nog) geen kinderen maar die wens is er in de toekomst zeker. Momenteel zijn we druk bezig met het verbouwen van ons huis, dat heeft de eerste prioriteit.

Hoe omschrijven je collega’s jou?
Ik denk enthousiast, betrouwbaar, lang van stof en een tikkeltje chaotisch.

Hoe ben je bij Ma Lune terechtgekomen?
Tijdens mijn opleiding tot Verloskundige heb ik verschillende stageperiodes bij Ma Lune doorgebracht. Vanaf mijn eerste stage voelde het al als thuiskomen. Vorige jaar heb ik hier mijn afstudeerstage afgerond en vanaf januari 2024 ben ik als waarneemster het rooster komen aanvullen. Vanaf april dit jaar draai ik volledig mee als vast onderdeel van het team.

Wanneer treffen we jou op je best?
In de ochtend! Het opkomen van de zon met het fluiten van de vogels vind ik een heel fijn moment van de dag. Ik ben alleen minder goed in vroeg opstaan, tenzij de diensttelefoon gaat, dan sta ik direct naast mijn bed.