Centering Pregnancy is een uit het Westen overgekomen nieuwe manier van zwangerschapszorg. In plaats van individuele korte afspraken met je verloskundige, ontvang je de zorg in een groep die allemaal even ver zwanger zijn. Je hebt hierbij een veel actievere rol dan bij de reguliere zwangerschapszorg. Jullie geven zelf antwoorden op vragen van anderen, want eigenlijk is alle kennis wel in de groep. Wij bieden de onderwerpen en werkvormen aan, afgestemd op de fase van de zwangerschap. Vrouwen en zorgverleners die met Centering Pregnancy ervaring hebben opgedaan, zijn er heel enthousiast over. Vandaar dat Centering Pregnancy zich rap over Nederland verspreidt.

Ma Lune biedt het aan sinds april 2016 en het is een groot succes! Elise begeleidt deze groepen en krijgt daarbij ondersteuning van onder andere een kraamverzorgster of Manuela (één van onze eigen praktijkassistentes).

We vragen jullie tijdens de intake of je belangstelling hebt voor deze vorm van begeleiding. Als er 8 tot 10 vrouwen mee willen doen, starten we een nieuwe groep. Je kunt je telefonisch aanmelden, of per mail.