Ik ben op 25 augustus 1985 thuis geboren als jongste van vier kinderen. Het eerste half jaar van mijn leven heb ik in Grijpskerk gewoond, daarna verhuisden we naar Leek. Daar heb ik vervolgens het grootste gedeelte van mijn leven gewoond. Ik was vroeger een echte “poppenmoeder” en vond alles met betrekking tot zwangerschap, geboorte en baby’s erg interessant! Maar welk beroep paste daar nu het beste bij?

Na de basisschool heb ik de HAVO gedaan. En na het behalen van mijn HAVO-diploma heb ik een jaartje gewerkt en ben ik de HBO-V gaan doen. In 2007 heb ik hiervoor mijn diploma behaald. Maar toch was dit het niet helemaal. Mijn interesse in baby’s en geboorte bleef. Na lang wikken en wegen toch maar de stoute schoenen aangetrokken en heb ik me aangemeld voor de opleiding tot verloskundige. Tot mijn grote vreugde kwam ik door de loting en werd ik toegelaten tot de opleiding in Groningen. In november 2011 heb ik mijn diploma voor verloskundige behaald. Ik ben toen gelijk aan het werk gekomen bij Ma Lune als waarneemster. In 2013 heb ik ook mijn diploma behaald voor echoscopist, wat een fijne aanvulling is op mijn werk als verloskundige. Per 1 juni 2014 ben ik toegetreden tot de maatschap.

In mei 2014 ben ik na een zwangerschap van ruim 38 weken moeder geworden van onze zoon Thomas. Het was een snelle bevalling van 5 uurtjes onder begeleiding van Sanne en Angeliek. Wat een bijzondere ervaring!

In december 2016 mocht ik weer moeder worden. Na ruim 38 weken zwangerschap ben ik thuis bevallen van onze dochter Sophie. Het was wederom een snelle bevalling, dit maal onder begeleiding van Angeliek en Elise.

Ik vind het geweldig om dit beroep uit te mogen oefenen en zwangeren en hun partner bij te mogen staan in deze ontzettend bijzondere periode!