Welke plaatsnaam staat er op je geboortekaartje?
Drachten.

Wat doe je in je vrije tijd?
Met twee jonge kinderen en onregelmatig werk heb je niet zoveel vrije tijd, ben ik achter gekomen. Maar ik houd van creatief bezig zijn, lekker in de tuin bezig werken, afspreken met vriendinnen, muziek luisteren, lezen/luisterboeken luisteren. Ook ga ik graag even de hort op! Hele dagen alleen maar thuis zitten vind ik soms een beetje saai.

Hoe ziet je gezin eruit?
Samen met mijn partner Bas heb ik twee dochters: Femke (2019) en Diede (2022). We begonnen met twee katten : Thirza en Noortje, dus die wonen ook nog steeds bij ons.

Hoe omschrijven je collega’s jou?
Creatief, gedreven en harmonieus gok ik zo.

Hoe ben je bij Ma Lune terechtgekomen?
In 2010 heb ik stage bij Ma Lune gelopen en toen in 2013 weer. Ik hoopte al dat ik hier mocht komen werken en dat kon gelukkig ook! Toen ik in april 2014 afstudeerde kon ik gelijk aan de slag bij Ma Lune. Sinds 2017 ben ik ook mede eigenaar geworden. Hier ben ik nog steeds erg blij mee!

Wanneer treffen we jou op je best?
Wat werk betreft kan ik erg genieten van goede gesprekken, ik hou van diepgaande gesprekken maar ook van humor. Maar ik geniet denk ik nog steeds het allermeeste van een mooie bevalling. Vooral bad bevallingen vind ik erg mooi, als vrouw heb je dan echt letterlijk meer je eigen ruimte waardoor vrouwen ook vaak meer in hun eigen kracht komen, dit vind ik erg mooi om te zien. Ik ga dan na de tijd altijd weer met een gelukzalig gevoel naar huis.
Wat privé betreft ben ik op mijn best tijdens een vakantie. Lekker het hoofd leeg en doen wat je wilt doen!