Vanaf 26 januari komt Femke gedurende vier weken bij ons stagelopen. Hieronder stelt zij zichzelf voor:

Hey allemaal!

Mijn naam is Femke Velthausz, ik ben 22 jaar oud en zit in momenteel in het vierde jaar van de opleiding tot verloskundige. Van 26 februari t/m 22 maart mag ik stagelopen bij Ma Lune. Daarom stel mij graag kort aan jullie voor!

Vanuit de middelbare school ben ik in 2020 gestart met de opleiding tot verloskundige. Ik wist eigenlijk altijd al dat ik later in de zorg wilde gaan werken. Toen mijn zus zwanger werd van haar eerste kind, groeide de intresse voor het vak verloskunde enorm. Ik vind de zwangerschap, bevalling en kraamtijd een hele unique en mooie periode om te mogen begeleiden. Om deze reden ben ik dan ook begonnen aan de opleiding. Verder zit ik op jazz ballet, dit doe ik met veel plezier.

Ik heb erg veel zin in deze stage en ik kijk er naar uit om nieuwe dingen te zien en te leren!

Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, bij de bevalling en de kraamvisites.

Mochten jullie mijn aanwezigheid echter als iets onprettigs ervaren, geef dit dan gerust bij mij of bij één van de verloskundigen aan.

Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten!

Hopelijk tot snel!