Afscheidsreceptie Angeliek

Na 15 jaar gaat onze collega Angeliek Ma Lune verlaten. Op zaterdag 1 september is de afscheidsreceptie van 16:00-18:00 op de praktijk in Roden. Iedereen is van harte uitgenodigd om dan afscheid te komen nemen van Angeliek.

1 antwoord
 1. Myrinne Jordaan
  Myrinne Jordaan zegt:

  Hoi Angelique,
  Lees ik hier net dat je na 15 jaren gaat stoppen bij Ma Lune? Jammer en benieuwd wat je verder gaat ondernemen? Ik had je graag even persoonlijk gezien op de afscheidsreceptie, maar hebben dan bezoek. Ik wens jou en de andere collega’s een hele fijne middag toe en wil je hartelijk bedanken voor het fijne contact wat ik met je had tijdens mijn Zwangerschapsyoga praktijk. Liefs voor jou, je kleintjes en je collega’s en veel succes nu en in de toekomst!
  Liefs,
  Myrinne
  Yoga-Leek-Roden.

Reacties zijn gesloten.