Update Corona-virus

Ook wij gaan ons spreekuur aanpassen i.v.m. het corona-virus.

  • Wanneer je de komende week een afspraak bij ons hebt staan krijg je een mail van ons waarin we vragen om je vragen van tevoren naar ons te mailen. Eén van ons neemt dan voordat je op controle komt, telefonisch contact met je op om de vragen alvast te bespreken. Hierdoor willen wij de duur van de controle zo kort mogelijk houden en er voor zorgen dat er zo weinig mogelijk mensen tegelijk in de wachtkamer zitten.
  • Indien je zelf klachten van een verkoudheid/keelpijn/luchtwegen of koorts hebt vragen we je om niet op het spreekuur te komen maar ons te bellen om de afspraak te verzetten.
  • Verder vragen we je om alleen te komen. Om de kans op verspreiding tegen te gaan.

Wij willen er alles aan doen om er voor te zorgen dat het corona-virus zich niet verder gaat verspreiden en dat wij en jullie niet ziek gaan worden zodat wij jullie alle zorg kunnen geven tijdens jullie zwangerschap en bevalling. We hopen op jullie begrip.